Betalningar till TYA

Truck och maskin-kort

Ersättningskorten kostar 200 kr styck (inklusive moms) och du kan välja det betalsätt som passar dig bäst – faktura, kort eller direktbank. Leveranstiden är i regel 3-6 vardagar.

Observera att ingen pappersfaktura skickas ut. Ett e-postmeddelande, med en länk till din faktura, kommer att skickas från no-reply@hygglig.com till den e-postadress du anger.

Länk till Beställ ersättningskort.

TYA-Shopen

För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Villkoren för att genomföra ett köp mot faktura är att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år eller för företag, att du är registrerad hos Bolagsverket. TYA har rätt att genomföra en kreditupplysning och identitetskontroll. Information om att en kreditupplysning har gjorts kommer att skickas hem via post eller via SMS.

Som kund förbinder du dig att betala inom den utsatta tiden för det betalsätt som du valt. Betalning efter förfallodatum kan leda till dröjsmålsavgifter och ränta.
Samtliga priser i shopen anges i svenska kronor exklusive moms.

Påminnelser vid utebliven betalning

Eventuella påminnelser från TYA kommer att skickas med mail från vårt inkassoföretag Equity.

Om du får ett mejl från Equity är det viktigt att du öppnar det så att du inte drabbas av onödiga avgifter. I påminnelsemejlet finns även en länk till en kopia på fakturan.

Dela