Tillbaka till kurser

eFörsta hjälpen

eLearning

Kursnr: 75054-I

Gör en insats och rädda liv - bli hjälte!

Jag har en licens

Om du redan har en licens, behöver du aktivera den. Klicka på länken och logga in på ditt eLearningkonto. Har du inget konto, följ länken och skapa ett utan kostnad.

Jag vill köpa en licens

Om du inte har någon licens, behöver du köpa en i vår webbshop. För att kunna göra inköp, se priser etc måste du först skapa ett kundkonto i webbshopen.

Kursinformation

Innehåll & mål

Gör en insats och rädda liv - bli hjälte! Din kunskap kan göra skillnad.

eFörsta hjälpen är en utbildning som vänder sig till alla på företaget. Inga förkunskaper krävs. Du får på ett lättillgängligt sätt grundläggande kunskaper i hur man agerar i samband med olyckor. Kunskaper som gör att allvarliga effekter av tillbud och olycksfall minskar och till och med räddar liv. Alla har nytta av att känna till hur första hjälpen-arbete kan organiseras, övas och upprätthållas. Kursen kan mycket väl användas i repetitionsutbildning.
Obs! Utbildningen bör kompletteras med praktiska övningar.

Information varvas med övningar och frågor. Tidsåtgång ca 1-2 timmar. Kursen avslutas med ett test och vid godkänt resultat kan du skriva ut ditt intyg.
En ansvarig instruktör/handledare på företaget beställer licenser från TYA och ser till att deltagaren har förutsättningar att genomföra utbildningen.