Tillbaka till kurser

eBrand Land

eLearning

Kursnr: 75047-I

Lönsamt att veta vad göra, innan det börjar brinna

Jag har en licens

Om du redan har en licens, behöver du aktivera den. Klicka på länken och logga in på ditt eLearningkonto. Har du inget konto, följ länken och skapa ett utan kostnad.

Jag vill köpa en licens

Om du inte har någon licens, behöver du köpa en i vår webbshop. För att kunna göra inköp, se priser etc måste du först skapa ett kundkonto i webbshopen.

Kursinformation

Innehåll & mål

Kunskap om brandbekämpning, innan det börjar brinna, är lönsamt och lätt att skaffa med hjälp av vår webbaserade kurs.

eBrand är en utbildning som vänder sig till alla på företaget. Inga förkunskaper krävs. Du får på ett lättillgängligt sätt grundläggande brandkunskaper. Kunskaper som gör att riskerna för tillbud och olycksfall i samband med brand minskar eftersom fokus riktas mot förebyggande brandskyddsarbete. Alla har nytta av att känna till hur ett förebyggande brandskyddsarbete kan organiseras, övas och upprätthållas. Kursen kan mycket väl användas i repetitionsutbildning.

Obs! Utbildningen bör kompletteras med praktiska övningar.

Information varvas med övningar och frågor. Tidsåtgång ca 1-2 timmar. Kursen avslutas med ett test och vid godkänt resultat kan du skriva ut ditt intyg.

En ansvarig instruktör/handledare på företaget beställer licenser från TYA och ser till att deltagaren har förutsättningar att genomföra utbildningen.