Tillbaka till kurser

Farligt gods 2023 ADR 1.3 för hamn

eLearning

Kursnr: 75074-I

Låt inte det farliga godset bestämma över dig!

Jag har en licens

Om du redan har en licens, behöver du aktivera den. Klicka på länken och logga in på ditt e-learningkonto. Har du inget konto, följ länken och skapa ett utan kostnad.

Jag vill köpa en licens

Om du inte har någon licens, behöver du köpa en i vår webbshop. För att kunna göra inköp, se priser etcetera måste du först skapa ett kundkonto i webbshopen.

Kursinformation

Innehåll & mål

Varför låta det farliga godset bestämma arbetsdagens händelser när du med kunskap istället kan ta kommandot och förhindra olyckor.

eFarligt gods är en utbildning som vänder sig till alla som är delaktiga eller sysselsatta med transport av farligt gods och som inte behöver ADR-intyg. Kursen är framtagen för att möta upp kraven på 1.3 utbildning som ställs i ADR-regelverket. Du får på ett lättillgängligt sätt allmänna kunskaper om farligt gods. Kunskaper som gör att riskerna för tillbud och olycksfall minskar och att det blir en säker hantering av det farliga godset.

Information varvas med övningar och frågor. Kursen avslutas med ett test och vid godkänt resultat kan du skriva ut ditt intyg.