Francesco Ravizza

19 februari 2019

Min första dag började kl.7 på Framåt Transport AB i Göteborg där vi lastade styckegods för DHL. Detta körde vi sen och levererade i centrala Göteborg.

När vi var klara med alla leveranser hämtade vi nytt gods som skulle till åkeriet på hemvägen. Dagens var fylld med nya intryck och trevliga möten med olika människor. Jag ser fram emot morgondagen.

Mvh Francesco


20 februari 2019

Idag körde vi gods från DHL terminalen runt till våra kunder på samma rutt som igår. Bland annat körde vi till Sahlgrenska sjukhuset och till Chalmers.

Det känns verkligen som att man har en viktig uppgift när man levererar gods till kunder som litar på att vi ska leverera.

Ha det bra! Francesco


21 februari 2019

Min tredje dag, idag, fick jag lasta på och lasta av pallarna själv och fick en insyn i hur scannern som läser streckkoderna på godset fungerar.

Vi åkte runt till de fasta kunderna och bland annat till botaniska trädgården. Riktigt kul!

Mvh Francesco


22 februari 2019

Idag slutade jag min vecka på Framåt Transport i Göteborg. Jag har haft en riktigt kul vecka har lärt mig många nya saker och fick uppleva hur det känns att jobba som lastbilsförare. Jag vill tacka er för möjligheten jag fick. Jag är intresserad av att skaffa mig C körkort och kommer att ta reda på hur jag ska gå vidare med det.

Mvh Francesco Ravizzo

 

”Jag kom till Sverige från Italien för 12 år sedan. Min erfarenhet av transport är inte så stor men jag har alltid varit fascinerad av lastbilar.”