Publicerad: 2 september, 2019, kl. 13:37

Per-David Wennberg blir regional projektledare på TYA

 

TYA rekryterar åkeriprofilen Per-David Wennberg som regional projektledare i Jämtland och Västernorrland. Uppdraget börjar 1 oktober och är på konsultbasis. Som regional projektledare kommer Per-David huvudsakligen arbeta med kompetensförsörjningsfrågor mot åkerier.

Per-David har som många vet hunnit med att vara ombudsman på Transportarbetareförbundet, personalchef (senare också driftschef samt regionchef) på Schenker Åkeri AB, VD på Ågesta Transport AB och nu senast VD för Länstrafiken i Jämtland.

– Vi på TYA är glada över att få in en person med så gedigen erfarenhet från transportbranschen och åkerivärlden. All denna erfarenhet passar väl in i vårt arbete för ökad kompetensförsörjning i transportbranschen, säger Lasse Holm på TYA.

Vi säger därmed också hej och tack till Bosse Bjarnhagen som förtjänstfullt verkat som regional projektledare i de regioner som Per-David nu tar över.

– TYA är tacksamma för allt Bosse har bidragit med i många år och önskar en skön tillvaro som pensionär, avslutar Lasse Holm.

Dela: