Tillbaka till kurser

Ergonomi - Terminal- och lagerarbetare (e-learning)

eLearning

Kursnr: 75069-I

Kurs i belastningsergonomi för dig som arbetar som terminal- och lagerarbetare. Kursen består av två delar, en baskurs och en fördjupningskurs. Du lär dig bland annat om ergonomiska risker och hur du kan arbeta skonsamt med kroppen.

Jag har en licens

Om du redan har en licens, behöver du aktivera den. Klicka på länken och logga in på ditt e-learningkonto. Har du inget konto, följ länken och skapa ett utan kostnad.

Jag vill köpa en licens

Om du inte har någon licens, behöver du köpa en i vår webbshop. För att kunna göra inköp, se priser etcetera måste du först skapa ett kundkonto i webbshopen.

Kursinformation

Innehåll & mål

Ergonomi för terminal- och lagerarbetare består både av grundkursen i belastningsergonomi "Ergonomi - Bas" och en fortsättningskurs som riktar sig specifikt till dig som arbetar inom terminal och lager.

Kursen ger dig grundläggande kunskaper om vad ergonomi är, hur kroppen fungerar och hur den påverkas av olika belastningar.
Du får även kunskap om de ergonomiska riskerna som terminal- och lagerarbetare samt hur du kan arbeta skonsamt med de vanligaste arbetsmomenten för att minska risken för belastningsskador.

Inga förkunskaper krävs. Information varvas med bilder, filmklipp och frågor. Baskursen avslutas med ett test och vid godkänt resultat kan du skriva ut ditt intyg. Tidsåtgång ca 1 timme och 20 minuter.