Tillbaka till kurser

Djurtransporter - en introduktion.

eLearning

Kursnr: 75068-I

Vill du veta mer om djurtransporter eller vill förbereda dig inför en kommande kurs som ger kompetensbevis för att transportera djur? TYA:s djurtransporter – en introduktion genomför du digitalt, en e-learning som tar cirka 45 minuter.

Jag har en licens

Om du redan har en licens, behöver du aktivera den. Klicka på länken och logga in på ditt e-learningkonto. Har du inget konto, följ länken och skapa ett utan kostnad.

Jag vill köpa en licens

Om du inte har någon licens, behöver du köpa en i vår webbshop. För att kunna göra inköp, se priser etcetera måste du först skapa ett kundkonto i webbshopen.

Kursinformation

Innehåll & mål

Vill du veta mer om djurtransporter eller vill förbereda dig inför en kommande kurs som ger kompetensbevis för att transportera djur? TYA:s djurtransporter – en introduktion genomför du digitalt, en e-learning som tar cirka 45 minuter. Med e-learningen om djurtransporter lär du dig mer om:

  • Vikten av att förbereda sig inför en transport.
  • Ansvarsfördelningen vid lastning.
  • Hur du kan minska stressen för djuren.
  • Vikten av att förebygga smittspridning.
  • Några viktiga regler kopplade till djurtransporter.
  • Specifika kompetenskrav som krävs för att utföra djurtransporter på ett ansvarsfullt sätt.

 

Den förare som utför djurtransporter av hästar, nötkreatur, får, getter, svin eller fjäderfä inom ekonomisk verksamhet måste enligt lag ha ett kompetensbevis. Observera att TYA:s introduktion inte ger ett kompetensbevis.
Tänk på! Du måste vara inloggad i TYA:s webbshop för att se priser och beställa TYA:s e-learningkurser.