Publicerad: 4 mars, 2019, kl. 14:12

Nytt utseende på tya.se

Om det inte är första gången du besöker den här sidan så ser du säkert att det hänt lite med utseendet. Vi har till exempel flyttat på menyn från ovansidan till en vänsterkolumn. Detta gör vi för att få plats med fler avdelningar och mer text i menynamnen.

Till höger om nyheterna på startsidan finns en ny avdelning med namnet ”Senast uppdaterade sidor”. Det är precis som det låter en lista med de delar av webbsidan som nyligen uppdaterats. Vi hoppas att du som användare därmed lättare ska kunna ta del av aktuell information från oss.

Ovanför menyn finns nu två hjälpmedel för att öka tillgängligheten på sidan. Det är en uppläsningsfunktion med talsyntes för att få hjälp med texten på de olika sidorna. Vi har också lagt till en översättningsfunktion som med ett knapptryck översätter texterna till en uppsjö av olika språk. Funktionen bygger på Google Translate vilket också innebär att översättningarna är tänkta att göra texten begriplig men inte 100% korrekt översatt. Testa gärna funktionerna!

Dela: