Gammal tävling

Tävla!

  Svara på fyra korta frågor för att tävla

  Fråga 1

  Är du flexibel?

  Då branschen har många olika typer av transporter finns det körningar som skulle kunna passa dig, men antalet jobb du kan söka begränsas något.

  Toppen. Det är en bra egenskap då yrkesförarens vardag kan ändras snabbt beroende på hur kundernas beställningar ser ut.

  Fråga 2

  Är du bra på att passa tider?

  Då många transporter är tidsstyrda, och har speciella lastnings- och lossningstider, är det otroligt viktigt att ha denna egenskap.

  Bra, det är ett måste eftersom lastning- och lossningstider ofta styr förarens vardag. Allt för att kunderna i sin tur ska kunna leverera sina tjänster i tid.

  Fråga 3

  Gillar du att möta nya människor?

  Då branschen har många olika typer av transporter finns det körningar som skulle kunna passa dig, men antalet jobb du kan söka begränsas något.

  Kanon! Som yrkesförare träffar du ofta kunder och kollegor. Därför är social kompetens, nyfikenhet och förståelse för andra människor viktiga egenskaper för en yrkesförare.

  Fråga 4

  Är du intresserad av ett av Sveriges viktigaste yrken?

  Perfekt! Då är du den vi söker. Att vara yrkesförare innebär du blir en del av landets blodomlopp. Fungerar inte det stannar hela Sverige. DU är därför en viktig kugge i det maskineriet.

  Toppen!

  Du har bra egenskaper att bli en bra yrkesförare.

  För att gå vidare i tävlingen vill vi att du motiverar med 200 tecken varför just du ska vinna en veckas möjlighet att prova yrket med lön. Du kan även ladda upp en film som förklarar motiveringen.

  Tack för din medverkan!


  * Om inget annat överenskommits med vinnaren kommer ersättningen, som motsvarar en veckas lön, att betalas ut i samband med närmast möjliga ordinarie lönekörning efter att 30% preliminärskatteavdrag gjorts (enligt gällande regelverk för sidoutbetalare). Sociala avgifter kommer att betalas in och uppgifter kring ersättningen meddelas Skatteverket.

  Dela