Årets Transportskola

Många gymnasieskolor med inriktning transport gör stora insatser för att rekrytera elever och säkerställa att de går ut med bra resultat. Skolorna utvecklar ofta egna idéer för att eleverna ska bli välutbildade, säkra och anställningsbara lastbilsförare.

Det vill TYA uppmärksamma med utmärkelsen Årets Transportskola – till Anders Jonzons minne.

Anders Jonzon jobbade på TYA och vigde sitt arbetsliv åt att skapa hög kvalitet på gymnasiets transportutbildningar. Utmärkelsen Årets Transportskola går till
en skola som jobbar i hans anda.

Bra idéer behöver ej vara stora

Det viktigaste kriteriet är nytänkande idéer som förbättrar anställningsbarhet, säkerhet och utbildningskvalitet. Även idéer som förbättrar branschkontakter och till rekrytering till utbildningen rankas högt. Idéerna måste vara bra men behöver inte vara stora. Utmärkelsen består av ett diplom som delas ut till en skola varje år, och äran i att vara en förbild för andra skolor Bara en skola per år kan få utmärkelsen och konkurrensen är hård.

Friplats på Yrkes-SM

De skolor som tilldelats utmärkelsen Årets Transportskola 2018 och 2019 har en varsin friplats för en elev vardera att tävla på Yrkes-SM i Helsingborg 2020.

Nominera en skola!

Med detta sagt vill vi uppmuntra alla som känner till en riktigt bra skola – till exempel sin egen – att nominera den!

På konferensen Transportkompetens tillkännages vilken skola som får den hett eftertraktade utmärkelsen Årets Transportskola – till Anders Jonzons minne.

Nominera till Årets Transportskola 2018

Här lämnar du ditt namn, var du jobbar och en nominering till vilken skola du tycker ska bli Årets Transportskola.


Webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Kontaktperson

Lasse Holm

Projektledare

08-734 52 31

070-767 11 66

lasse.holm@tya.se